närpes

nu är jag hemma i närpes. lite tröttsamt just nu, sov 2 timmar senaste natt. blev att vara till netti en sväng och då hann klockan bli 3, sov då ungefär två timmar sedan kunde jag inte somna. hade tänkt stiga upp halv 8 men då klockan var 7 gav jag upp och hoppade i duschen. fixade till mig och körde iväg jhit söderut där jag befinner mig nu.

var på konfirmation idag, trevligt att träffa släktingar och så mycket annat har jag nu inte pysslat med....

nu blir det, kanske, natt. är super trött men har ändå inte lust att sova, så får se hur jag löser detta svåra problem :)


gonatt allesammans, saknar dej.

kom kom...

villa att solen ska komma fram nu, den är bakom träden och gömmer sig. härligt väder och jätte varmt idag. har redan varit och tankat bilen och kollat ringarna, in till prisma en sväng och varit ut på promenad så nu har jag resten av dagen ledig för solning :D

imorgon bär det va till närpes, och kristonestad, för  min del. ska på konfirmation till kusin så jag stannar väl hemma någon dag iallafall bara för att jag iknte har så stor lust att köra både dit och hem tillbaka på samma dag. så måste jag ju hinna träffa lite kompisar och vara med familjen också en stund :)

inte länge till midsommar heller för den delen, inget bestämt ännu var vi ska vara men hoppas ju på det bästa. jag fick iallöafall veta igår då jag ringde till dagis jag ska jobba på att jag är ledig fredagen vid midsommar så det är ju jätte skönt :)


nu måste jag titta om solen är fram :)

härligt härligt men jobbigt jobbigt

direkt jag vaknade idag begav jag mig, en jogginglänk. det var tider sedan senast, det har mest blivit promenader seanste tiden :) inte dåligt det heller men nog är det mycket härigare på ett helt annat sätt att springa, iallafall efteråt. jag var inte så jätte långt eftersom det är så länge sedan jag var sist så skulle väl inte kunna gå imårgon då. men jag sprang ganska hårt ändå. en sak som är säker jag klarar inte av att springa utefter en lång rak väg, det känns som man inte skulle komma någonstans alls, som det gör hemma i närpes. men därför är det ju perfekt att spinga här eftersom det finns ett oändligt tal med småvägar hit och dit :) förr då jag sprang varenda dag, en tid, var det alltid på sena kvällar då det började bli lite kallare. skönt att springa då solen inte lyser så starkt och oftast så blåser det mindre sent på kvällarna. men jag vet inte, vill inte gå och spinga här på kvällen så det får bli på morgonen istället då :)

hittade sådär annars super bra klädsida på nätet igår :) skulle kunna peka på nästan vilken sak som helst och jag skulle vilja ha den, så är det oftast inte för min del på andra ställen. dessutom var det inte så dyrt för att vara så fina klänningar, toppar och så vidare :) så därifrån ska jag helt klart beställa kläder :D så nu har jag ännnu mer motivation att fara ut och springa :P

nu blir det solning :D

sola på stranden, kan jag få det?

jag skulle så vilja ligga på stranden och sola nu. är superfint väder med blå himmel men så kommer det ju ett MEN blåser fortfarande som sjutton ute så man kan flyga bort. igår var det endå ganska varmt fast det blåste men höll ju på att frysa tårna av sig då jag just var ut på balkongen så verkar inte så lovande att bli varmt idag.

torsdag idag då. jonny är ledig men for just på lite ärenden. och eftersom det är torsdag idag är det fredag imorgon :) skönt det också. på söndag och jag/vi söderut till närpes. får se om jonny kommer med eller inte. ska på en konfirmation, kul att träffa alla släktingar jag inte sett på evigheter och då menar jag verkligen evigheter.

annars så har ju många skolaslutningar denna helg, viilket för dem då betyder sommarlov :) måste säga att det faktiskt känns lite skumt att inte vara på någon skolavslutning i år. har ju varit det varenda år sedan man gick i ettan. tänk vad länge sedan det är nu.


skor

vaknade tidigt idag även om jag sov sött och hörde inte ett smack då jonny hade åkt iväg. så var jag in till stan en sväng, hittade fina skor som jag köpte. måste ju ha skor så är det bara, altså helst vanliga skor man kan använda till allt. de ända bra jag har haft har gått totalt sönder så de blir att slänga så jag var nästan tvungen att köpa nya och gjorde ju inte så mycket att de var fina och ändå inte så överdrivet dyra.

så hade det också kommit reklam om ellos rea på posten idag så det har jag tittat lite på nu :) skadar ju inte att titta iallafall.


så ringde jag till det där flyttanmälan idag eftersom min adress hit går ut sista maj. och väldigt konstigt nog det att fixa hur lätt som helst. jag har ju ringt dit typ alla år jag flytta till och från jeppis och ALLTID har det varit någon sur tant som är super stressad så man knappt får en syl i vädret vad man ska säga eller fråga. idag var det en jättre trevlig, lät som en yngre kvinna, som svarade och var väldigt trevlig och allt fixade sig perfekt och jag kunde till och med fråga det som jag hade menat. sådana människor ska ju arbeta med att svara i telefon och inte en massa surtanter!!!!


promenad och nätshopping på g

först idag blev det att åka en vända till skolan. det tog inte många minuter så då jag kom hem bestämde jag mig för att ta en promenad. tänkte jag skulle upptäcka lite nya vägar, igen :) jag gick en bit härifrån in på någon väg jag alltid har funderat vad som finns ditåt så dit promenerade jag. gick och gick, ett ganska tråkigt område, och då tog vägen slut så det blev att vända om. då hittade jag en promenadstig som gick in i skogen så dit gick jag förstås eftersom det såg ganska mysigt ut. kom till nya hur efter att ha gått en liten bit genom en skog och en lekpark. visste sådär ungefär var jag befann mig och åt vilket håll hem var men skulle någon dumpa mig där mitt bland alla vägar jag kom till skulle jag inte ha en aning om vartåt hem skulle vara. och detta finns då som sagt inte långt från oss, ganska häftigt egentligen då man tycer att man kan hela stan men ändå har man aldrig varit lite utanför på alla småvägar. nå iallafall, jag gick och gick och vände ditåt jag trodde var den rätta vägen för för att komma hem, och efter mycket svängande hit och dit började jag faktiskt fundera om jag ens gick åt rätt håll. men till sist kom jag dit jag kände igen mig :)

nog är det ganska bra att ändå få bo "nästan" i stan och ändå ser det ut såhär några hundra meter från huset :)




såhär såg det ut vid denhär lekparken jag gick förbi.måste ju ha med kamera ifall jag skulle hitta något intressant.





nu har jag varit hemma en stund och sysslat med något så roligt som att titta på kläder och skor på olika sidor :) dessa saker hittade jag från H&M som jag kanske ska beställa.
          


ha en bra förtsättning på denna tisdag...

hästar

var på promenad idag efter att jag vaknade. begav mig iväg mot fäboda hållet, eftersom det nu oftast inte blir att jag går ditåt. iallafall bestämde jag mig då för detta idag, dels för att se  på husen och kanske hitta någon ny väg som jag inte sett förr men mest gick jag ditåt för att se hästarna :) alla kanske inte vet att jag tycker om hästar så mycket som jag gör eftersom jag nu inte ser på hästar i varken tv eller tidningar eller talar mycket om dem heller, men det betyder inte att jag inte skulle tycka om dem för det. skulle jag vara rik skulle en häst säkert stå på gården så är det med det. nämen för mig hör hästar och sommmar ihop på något sätt. då jag gick i lågstadiet köpte en av mina ganska  grannar en häst och sedan flera och där spenderades ju dagarna på sommaren från morgon till kväll nästan. det blev till och med att ljuga för föräldrarna för att jag och min kompis skulle kunna vara där :P nämen jag gillar dessa djur och önskade mest av allt då jag var liten att en häst plötsligt skulle dyka upp från ingenstans och bli min.

nå efter min promenad gick jag in till stan, gick i lite affärer vilket tog längre än jag hade förväntat mig. kom hem med en svart tröja som var på rea. något måste man väl unna sig ibland också.

nu ska jag titta på tv och sedan laga mat. hoppas det blir solningsväder imorgon för idag är det sådär passligt tråkigt mulet.

grillkväll i nykaabi

igår blev det då att åka till en av våra kompisars villa för att grilla lite då det var så fint väder. först for de och köpte grillmat och en grill, vilket ju kan behövas för att det alls ska bli någon grillkväll. så då vi vi kom till nykaabi var ju det första projektet att bygga ihop grillen så vi skulle börja få grilla.



efteråt gick jag och jonny ner till vattnet en sväng för att se hur det såg ut.  fin blå himmel, men eftersom vi kom dit ganska sent var inte solen så högt uppe längre.




så blev det ju att testa grillen, det tog en ganska lång stund att kunna börja grilla eftersom vi inte hade något grillkol så vi var tvungna att bränna ved och vänta på att det skulle bli kol. varmt var det iallafall vid grillen.



och så kom också vi båda på en bild.




då jag var upp en sväng tidigare nu idag var det så fint ute och jag hade förväntat mig att kunna sitta och sola på balkongen, men så fel jag fick. mulet och tråkigt är det nu istället. nå söndagar brukar vara rätt tråkiga.


en lördag i detta härliga maj


har nu just varit med malin in till stan, gott med cider en fin dag som denna. direkt jag kom innnanför dörren möttes jag av sötis och hans kompis som var på väg för att handla grillmat. så det  blir att åka iväg till nykaabi och grilla ikväll, härligt :D nu den lilla stunden de varit borta var jag ut på balkongen med silla kissen. så här bärjade föresten mina blommor se ut som jag hade vissa problem med att få upphängda.





silla gillar balkongen, då det är passligt varmt där. för hett är det tydligen bätte innnomhus :)




i brist på annat...



och en bild på jonny jag tog någon dag sedan.

kan man va annat än glad?

jag kan då inte vara på dåligt humlr då det är såhär varmt och fint väder :) äntligen känns det som sommar.  har suttit på balkongen idag och solat. var också och spenderade en massa pengar, på mat såklart. varför ska allt vara så dyrt??? vill ju faktiskt njuta av någonting annat förutom mat också, som några nya sommarkläder...

nu ska jag sitta här och vänta på att jonny ska komma hem så jag får höra om det finns några planer för kvällen som dykt upp idag. annars blir det att fara med malin en sväng  på något gott om det inte skulle bli att fara någonstans väldigt tidigt då förstås, men det brukar ju inte hända så ofta så varför skulle det nu vara just idag.

ha en så trevlig lördag :)

åska

blev att fara på café med annika och joann. hur trevligt som helst, men väldigt synd att joann flyttar söderut på nytt. men kanske vi ses någon gång då igen :) åt iallafall en god bakelse, blåbärsmuffins men nånslags vanijsås på, supergod. vi satt där och spanade på alla människor som gick utanför, såg en massa folk från skolan och också många andra vänner och bekanta. till och med såg jag en person som kjag inte sett på väldigt länge, ingen större lust heller för den delen.  men som sagt jeppis är inte så stor stad så ibland måste man bara råka se människor, även om man vill eller inte.

nå iallafall då vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord började det regna och en liten stund senare åska. detta års första åska och blixtar. hoppas det inte blir någon sommar då det åskar hela tiden som det var ett år för ganska länge sedan. nu är det däremot fint väder. vi har ätit spagetti och sås och nu sitter jag här och jonny sitter och skruvar fast en ny fläkt i datorn.annat vad som sker återstår att se :)

dagen igår och idag

igår blev det bara en slappningsdag för hela slanten. vi satt här och såg på film och var och hämtade korvgörans mat, så mycket annat blev det väl inte :) kändes som en söndag så förstår inte hur det kan vara fredag idag. ska snart bege mig in till stan till min sötis så han får printa ut några papper åt mig. sedan blir det kanske kaffe någonstans men några vänner. så är det ju då som sagt fredag, ingen aning vad man ska göra. men eftersom det blev melody i torsdags blir det nog knappast så mycket åt åt hållet denna helg. om jag skulle försöka göra mig i ordning nu, ser mulet ut där ute blir väl kanske regn senare idag.

huj

mår lite kakka idag tycker jag, eller är trött...nää det var nog skit.
igår blev det netti och melody, konstigt att må skit då vi inte drack nästan någonting alls före vi for till netti.


ska sitta här nu och tycka synd om mig själv.

misshandlad av en magnum mint glass

idag blev det att gå på en promenad igen :) man måste ju passa på att vara utomhus då det är härligt väder. gick nu en passlig väda så jag var borta ungefär en timme, så på vägen hem gick jag in via halppis för att handla några småsaker eftersom affärerna är stängda imorgon. eftersom det var så fint väder köpte jag också en magnum mint glass, skulle ha varit så gott med en sia glass men det blev det inte idag. nå iallafall, åt glassen på vägen hem. den var ganska ordentligt fryst för den var ganska skarp och på något sätt stack chokladen ovanpå rakt in i tandköttet uppe i munnen, det började till och med blöda ganska ordentligt till och med. och nu är det jätte sjukt  och uppsvälld där ännu fast jag varit hemma en bra stund nu redan.





ikväll blir det examensfiras och så är vi ju alla lediga imorgon :)

något lite trött

har just varit ut på promenad nu med malin :) det känns att vi var på långpromenad i skogen i söndags. känner mig helt slut nu och till och med mina fingrar är trötta så jag knappt kan skriva.

blev att sova länge idag men var ändå duktig efteråt.
skickade in mitt skolarbete och hittade ett intressant arbete till hösten :)

och så städade jag wessa och förstås det vanliga att laga mat.

nu blir det bara att slappa för som sagt jag är lite trött.
men hur som helst var det superskönt att vara ute och titta på fina hus :)

gamla hamn

det blev att cykla iväg till gamla hamn idag för att sola lite med annika. det var inte många personer på stranden, bara några ungar som hoppade från hopptornet och en person med en hundvalp och så vi 2 då förstås.







plantering på balkongen


det var på något sätt svårt att stiga upp idag, hade en massa konstiga drömmar, än en gång. har inte drömt något mycket på väldigt länge memn nu senaste veckorna har jajg haft så konstiga drömmar så man inte vet vad man ska tro då man vaknar. nå iallafall då jag äntligen kom upp ur sängen åkte jag till prisma och handlade blommor :) fick bli lila och vita då de har jag nu planterat.  har inte hängt upp dem ännu på grund av vissa problem.





rättare sagt problem med dessa upphängare eller vad det nu ska heta. KÖP INTE. iallafall funkade det inte att skruva ihop. den ena fick jag nog ganska bra ihop efter mycket svärande men den andra gick bara inte och jag orkade inte ens öppna den andra förpackningen. de gick inte att skruva ihop tillräckligt mycket för att det skulle bli stadigt och hållas fast. nå kanske jonny får det fixat.





soleen lyser fint idag också, och för en gångs skull blåser det nästan inte alls :) blir antingen picknic eller stranden senare idag.


en dag i skogen

vaknade ganska sent idag och såg att solen lyste så fint ute. vi parkerade oss på balkongen för att få lite sol på oss, hur varmt som helst där :) då ringde jonnys telefon och vi fick besök några minuter senare. 2 av våra vänner hade varit och köpt en karta över vandringsleder och de ville vi skulle följa med ut till fäboda på promenad. eftersom vi inte hade ätit någon m<at slängde vi i oss lite mellanmål och begav oss iväg mot fäboda.

vi hade först tänkt gå bara en liten promenad, ca 3km, men efter att vi kom där vi isåfall skulle ha vänt valde vi att fortsätta för att gå ca 7km. vi var till någon stuga mitt i skogen och det var där det blev lite fel. vi hade gått åt fel håll märkte vi sedan då vi kom ut till en väg. vi hade gått länge än vad vi skulle ha gjort, så det var bara att börja ta oss åt rätt håll igen. så denna 7km promenad blev istället 10km. tacka vet jag för kartan och gps på jonnys telefon, annars skulle vi väl ha vandrat omkring där ute i ingenstans ännu. så några timmar i skogen blev det idag :) då vi kom tillbaka in till stan åkte vi för att köpa mat, skulle ju aldrig ha orkar börja koka mat mera då.

nu är vi båda två trötta och har vilat oss. och nu ska jag titta på något intressant :)


äntligen hemma

nå nu är jag tillbaka i jeppisstaden.

blev en fullspäckad dag. då jag vaknade gick jag på promenad och sedan blev det att hämta syster från skolan för att sedan åka iväg norrut. syster hoppade på med till vasa då pojkvännen redan var där. vi var nu in till gina tricot, hittade ganska mycket saker men jag löpte bara en jätte fin liknande topp eller vad man ska säga. var också till hm och tillö andiamo. hittade så fina skor men lite väl dyra för mig i detta tillfälle så kanske de blir billigare snart :D nå sedan blev det att åka vidare för min del till jeppis innan det skuille bli rusningstrafik, och det var faktiskt inte så mycket bilar fast det var fredag.

vet inte om det händer så mycket ikväll, få nu se vad det blir :)


blå himmel men kallt

då man tittar ut genom fönstret skulle man kunna tro att det är hur varmt som helst ute, men icke sa nicke. sklart så ska det blåsa så in i någontings kallt. man blir ju bara lessen. vill det ska bli varmt, men tyckte mamma sa hon hade läst att det skulle bli det på söndag :D

jag vet inte hur ja ska kunna börja gå och sova tidigare. alla nätter denna vecka har klovkan varit 2-halv3 innan jag har ens blivit trött och ens försökt sova. inatt stänge jag lampan ungefär kvart före 2 men 'ndå låg jag vaken åtminstone till halv 3. vaknade idag tidigt av att telefon ringde. det var ett dagis som skulle behöva vikare imorgon men eftersom det nu bara var fråga om en dag och att jag nog hade planerat fara norrut först imorgon så tackade jag nej.  om det skulle ha varit mer än en dag skulle jag nog ha placerat mig bilen nu redan idag men som sagt fick det bli ett nej denna gång.  då skulle jag ju ha behövt stiga upp men nej jag somnade om och vaknade sent idag. fast några mardrömmar hade jag nog.

minns inte allt....
men vi skulle på en fest någonstans, det var i ett väldigt högt hus i allra översta våningen. sedan skulle vi till netti och melody. tror jonny for till det där festet före mig och på något sätt hade min telefon gått sönder på mitten. nå jag kom väl till det där festet, alla vanliga tror jag var där fast vems festet var vet jag inte. jonny hade d redan varit till netti och det hade stängt och så var det nog något med melody, om de inte kommit in där eller blivit utslängd eller vad vet jag inte :P nå iallafall....festen fortsatte och på något sätt hade jag skärt mig i tummen...eller rättare sagt den var nästan helt av men ingen märkte det och jag ville inte till något sjukhus så jag sade inget :P så minns jag inte mer vad som hände men då jag vaknade vågade jag knappt röra tummen ifall den faktiskt skulle vara av på riktigt :D

konstiga drömmar man kan ha ibland..

snart ska vi åka till näsby, så ska jag tvätta bilen då jag kommer hem igen och så mycket annat vet jag inte idag. :)

hejsan hoppsan

idag har jag redan varit ganska duktig av mig. Har sökt arbete, eller ska skicka in det imorgon men har lagat allt klart och ska ringa dit nu snart på nytt eftersom ingen svarade tidigare. och nu har jag försökt få den sista skoluppgiften gjord, ja som jag egentligen hade menat laga förra veckan men nej vad skulle det gå?! men nu hittade jag några bra böcker så då de är infixade i arbetet lämnar jag in den :) tack och lov att den börjar bli klar.

då jag har arbetat lite till med den jags ka gå ut på promenad eftersom det är lite varmare ute idag. var inte ens kallt att gå till posten med kjol :)

blir väl att vara flitig en stund till nu då...finns roligare saker jag skulle kunna göra men då börjar lite lite panik så jag msåte nog ta och skippa det.

på fredag får jag åka hem till min sötis :)

hemkommen

direkt jag vaknade idag klädde jag på mig och åkta till näsby. var och lämnade in blanketter och så till farmor. vi var och handlade och lite andra grejer. nu kom jag hem inte så länge sedan. har just ätit en smörgås och städat lite eftersom madde kommer snart :)

skulle behöva gå och sitta i solen en sund nu, men det blåser lite väl kallt :S

sovdags

blir nog så småningom att stänga ögonen för min del för det börjar bli lite trötta. ikväll har jag och syster varit på promenad och funderade på lite allt möjligt intressant. senare blev det att grilla korv :) och så fyllde jag i lite papper, vilket alltid är lika krångligt. är det som meningen att man ska vara förbannad för att få det gjort eller? alltid finns det saker som man inte vet hur man ska fylla i eller så är det något annat problem. som för min del. först ska man räkna ut en massa saker, blev ju hur glad som helst då jag fick resultatet och hade fyllt i allt. för att sedan läsa en ända liten sista mening för att få veta att inte behövde jag alls bli sådär glad som jag trodde. nå nog gnällt för idag nu.

imorgon kommer madde hit, härligt med skitprat och skvaller :D

denna cattis är lite trött idag

vaknade runt halv 10 idag, skulle ju egentligen behöva sova mycket längre idag för inte gick jag och sova före halv 2 inatt fast jag inte sov nästan alls natten före. och nog är jag trött men nej jag orkar inte sova ändå. fint väder ser det ut att vara, om det är varmt är en annan sak?! ska väl gå och hämta posten så får jag se vad man ska ta på sig idag. ska och hämta syster från skolan om några timmar. och så ska vi in och hämta bilder vi har framkallat och så måste vi och handla lite mjölk som pappa hade glömt. tittade just på lite lediga arbeten till hösten, hittade lite intressanta saker, så det ska jag skicka in mina papper på senare idag. så hoppas jag på att hitta något bra till hösten.

ha en trevlig måndag

min kväll

Eftersom det då var morsdag idag ville förstås mamma åka till sin mammas grav och sin pappas. Så jag jeanette och mamma satte oss i bilden för att köra iväg söderut. Jag hade ju inte menat köra alls idag eftersom jag inte hade sovit något förra natten men så blev det att jag körde iallafall. Eftersom det tar en stund att köra dit och hela släkten finns där plus annat blir det ju ofta så att man gör fler en en sak då man åker dit. så på vägen till sideby for vi via mammas barndomshem och tog lite kort eftersom huset snart ska rivas bort.





så fastnade tydligen jag också på bild.




då vi fortsatte ner mot sideby satt jeanette och tittade ut genom fönstret för att få syn på en björn, eftersom det har synts en björnmamma och björnunge där några dagar sedan. plötsligt ropar hon STANNA, BACKA. jag trodde ju då först att det var en björn hon hade sett men det var en älg hon skulle ha kort på :)




Efter att vi hade varit till graven i sideby for vi till moster. där bor då också min kusin och hans familj. där finns dessa två små tvillingbusfrön Simon och Samuel :)




och här sitter min egen syster med Samuel, Emma-Lena och Simon :) måste ju bara få säga, oj vad stora de har blivit men är ju skitlänge sedan jag har sett dom.




nu skulle man ju tycka att jag borde vara helt dödstrött, men här sitter jag pigg som en mört klockan halv 1 på natten. kommer jag att sova länge imorgon? jag hoppas och tror det, men jag kan ju ha helt fel också det skulle inte precis förvåna mig.


 idag är det morsdag. inatt sov jag inte så väldigt många timmar, rättare sagt 3½ timme. somnade 5 efter att jag hade tittat på en film och tre avsnitt av en serie jag hade laddat ner. direkt jag stängde datorn ringde jonny, som var på väg hem, så klockan 5 ungefär somnade  jag då. hade tänkt sova till 10 men då klockan var halv 9 kunde jag inte sova mera så det var bara att stiga upp. ändå är jag inte speciellt trött idag, men kommer säkert att bli det senare idag. men ångrar nu inte att jag var upp hela natten skulle ha varit helt onödigt att ens försöka sova på gruund av mitt dåliga humör. skulle jag ha somnat skulle jag ha drömt massa mardrömmar och skulle jag inte somnat ordentligt skulle jag ha vaknat varannan minut.

nu idag har vi varit till farmor och ikvälll ska vi till mormor och morfars grav och säkert in till några släktingar på samma gång.  nu ska jag slöa på här hemma tills vi ska åka dit ikväll. kan ju fortsätta se på film :D nänå får väl ringa och se så småningom om jonny har vaknat, för ännu har jag inte fått något svar på mitt meddelande jag skickade en timme sedan.

nå ha en trevlig morsdag

jeiijj va jag är glad...NOT

dagen började riktigt bra på alla sätt :) jonny sålde corrado och annars var allt också bra, fast det regnade :S

kvällen blev däremot allt annat än bra. är ännu skit sur och gnäller någon kommer de att få så det räcker tillbaka. allt för att jag måste fara till närpes redan ikväll, inte en allra minsta lust till det. har varit skitsur hela kvällen, säkert intressant för alla runtomkring men det skiter jag totalt i, är jag sur är jag det ordentligt....och envis så tro inget annat :D


älskar dej och saknar dej massor

cattis och nettes dag i stan


här kommer lite bilder vad vi köpte.











nu har vi ätit mat och inte så mycket annat, får se vad som händer ikväll :) fint väder är det åtminstone

härliga sol

idag är det solväder. har suttit på balkongen nu ett bra tag och solat. då jag nu gick in märkte jag att nog hade tagit på. armarna har blivit väldigt bruna, magen också. nästan lite röd på vissa ställ, kanske skulle vara bra med solkräm men det äger jag inte just nu.

har också torkat lite damm idag, och tänkte jag skulle diska men får se om jag får lust med det.

tänk vad solen kan göra en glad

regn eller sol

det har varit båda två idag. nu just skiner solen så fint men har inte så stora förhoppningar om att det skulle varfa så varmt eftersom det regnade tidigare.  har inte gjort mycket idag alls, fixat med skolarbetet och lite annat tråkigt.


imorgon kommer nette syster hit, så mycket annat vet jag inte just nu.

kanske promenad med isa senare ikväll och så måste jonny och jag åka och handla mat bara han skulle komma hem  någongång :)

present




Supersöta blommor fick jag idag av min älskling som 1-årspresent :)

balkong


jag skulle vilja laga balkongen liten fin, då jag nu för en gångs skull har en balkong :D ska nog planetera blommor och lite sånt men nu harjag tittat på lite bilder för att försöka få lite ideer om hur jag ska fixa det fint :)

dessa möbler tycker jag om :) men några nya möbler ska vi nu inte ha, men fina är de iallafall :)



detta ser ganska mysigt ut, även om det blåa parasollet stör mig på denna bild :P



titta så härftiga möbler :D men inte skulle nu jag vilja ha dem iallafall



denna balkong gillar jag. det var svarta blomlådor som jag försökte hitta igår, men fanns inte där jag sökte, måste fortsätta söka annars får det bli en annan sort jag spanat på. men vita vill jag inte ha så är det med det :)




jag skulle ju faktiskt laga skolarbete idag och gissa vad, jag har faktiskt gjort det :) tog barfa en liten paus för att göra något mer intressant :P nämen jag har faktist varit duktig, måste väl fortsätta en stund till antar jag för det är nog en bra bit kvar innan det är klart.

städning på g

vaknade idag att ja plötsligt hade för mig att klockan var mycket och jepp jag hade rätt. klockan var halv 10 oh jonny låg fortfarande och sov så det blev att han skyndade sig till arbetet. jag steg också upp ungefär samtidigt. surfade lite och for sedan iväg för att tanka bilen, blev ocks att åka in via prisam och citymarket på jakt efter blomkrukor men hittade inget jag ville ha. varför finns inte sådana jag vill haaa????

nu har jag dammsugat och tvättat balkongen, hade också tänk tvätta fönstren men eftersom vi inte har någon såndär sak så man får upp fönstren får det bli en annan dag. skulle också behövas diska, finns ett berg i köket men skulle också behöva laga skolarbetet eftersom jag inte tror att jag kommer att få det klart om jag börjar först imorgon, inte för att jag är så mycket mer motiverad idag heller. måste ju laga mat idag också, jeijjjj.....:/

äh sitter här på balkongen en stund till och surfar sedan måste jag göra något, men har ju ända till halv 6 på mig före jonny kommer hem så det ska väl ordna sig.


söndag

idag är det söndag. händer inte ett skit. inte lika varmt idag ute för det blåser. igår var det ju sååå varm,t hela dagen, ännu på kvällen var det väldigt varmt. igår kväll gjorde vi inte så mycket. var hos jonnys syster och sedan var vi hemma och såg på film med nalle och annika. idag sov vi länge, och så mycket annat har ännu inte hänt idag. suttit på balkongen en stund men det var som sagt inte så väldigt varmt. vet inte heller vad vi ska hitta på.

imorgon ska jag städa balkongen och lite sådant. så blir det fint :) MÅSTE också skriva ett skolarbete före torsdag. det är inget jag skulle behöva skriva utan verkligen ett MÅSTE. för måste lämna in det nu och på torsdag kommer syster och efteråt åker jag till närpes en stund och då börjar det böli för sent....usch jag vill bara inte laga det. kan hellre städa :D jag vill njuta av våren för sjutton :) men det skulle ju regna på tisdag och onsdag så MÅSTE v'äl få det gjort då :/


hugga träd

vad man kan bli arg. då man nu ääääntligen har balkong, så varför in i helsike måste det då finnas träd???? skulle ju ha sol här llänge på dagarna men ser du då måste det ju såklart finnas träd som skymmer så man inte kan sola.  nu just denna tiden går det bra eftersom solen nu befinner sig i ett hål mellan träden, men det skulle ju vara perfekt om nån skulle få för sig att j´hugga ner träden. vad är det för folk som bor i detta hus som inte vill ha bort dem???  finns ju träd på baksidan, räcker inte det med natur??? får väl passa på att sola de stunderna det går då som nu :D därför sitter jag på balkongen nu just med topp och shorts och såklart musik, SOMMAR :D

senare idag ska jag på kaffe med annika :) sedan får vi se om det blir att åka till vasa eller inte för att hämta hem de som lämnade där igår :) på torsdag kommer kanske syster hit, jeijj :)

nu ska jag fortsätta att soooola då det går :D

vappenfiras

igår var det arbete för fulla muggar för min del. var meningen jag skulle sluta 5 emn som tur var slapp jag därifrån redan kvart över 4 :) sedan blev det att snabbt söka sig hemåt eftersom det skulle bära iväg söderut, rättare sagt vasa. blev mot 6 tiden före vi for iväg. vi kom dit, drack, gick via hovrättsparken sedan blev det lite utfarande också. så blev det hesburger mat och sedan en vandring/cykling hemåt till sovplatsen. tänkt hur roligt man kan ha med en sönder och halvfungerande cykel, får nog fundera vad människor tänkte som såg oss :D nå hem kom vi å sovvning lev det, även om det var ett skarpt golv.

kom fram till att lund har den absoluta perfekta platsen för solning. solen lyser direkt på terassen och runtomkring finns 3½ v'ägg så det går nästan bara inte att det skulle blåsa där :D var hur varmt som helst där idag, skulle bra kunnat bo på den terassen hela sommaren :)

kom hem först runt halv 8 ikvälll. de 2 andra vi var med lämnade kvar där söderut. blev att skjutsa dem till något ställe där österut från vasa som några vänner hade hyrt så det tog en stund med allting :) så kanske möjligtvis blir att åka och hämta dem imorgon om de inte slipper hit på något sätt. nu blir det nog snart sovdags för vi är båda ganska ordentligt trötta.

och jo föresten 1 årsdag :D älskar dej gulle

RSS 2.0