hemma från stockholm

i onsdags begav vi oss då iväg söderut först och främst mot vasa. hämtade upp nalle från larsmo och annika från vörå. så satt vi på ABC ett bra tag och väntade på att bussen skulle komma. i bussen på väg ner till åbo hoppade många på så bussen var ungefär full då vi var framme i åbo. bussresan var väl ganska långtråkig som det oftast är i bussar, men tiden spenderades med att  tala, läsa, armbrytning och kort spelande. så till sist kom vi ner till åbo. båtfärden till stockholm betod av mat (gott men dyrt på båten) lite öldrickande och taxfreehandlande förstås.

vi kom då väldigt tidigt till stockholm på morgonen, rättare sagt 6.10 svensk tid. bussen tog oss till ett hotell ocg vi åt frukost, supergott. sedan inspekterade vi då stockholm och dess butiker hela dagen lång. jag hittade 2 längretoppar/ klänningar en vanlig topp 2 bälten och ett jeanspar. allt detta för en inte speciellt dyr peng alls :D skulle ALDRIG kunnat få alla dessa saker här för samma summa pengar, men så var ju ganska mycket på rea också. efter mycket gående det vill säga precis hela dagen var vi väldigt trötta då vi kom till båten igårkväll. jonny och jag sov också nästan inget alls natten före vi for och första natten på båten så vi hade totalt sömnbrist. efter mat och taxfree handlande blev det sängdags. jag skulle bra ha kunnat vara uppe hela natten för jag låg ändå vaken i sängen hela natten men de andra sov som stockar hela natten :)

nu är vi hemma, så skönt det också. det är tröttsamt att vara på resa. jonny sover nu och jag är väldigt trött också. jag har packat upp kläder och lite sånt och nu ska jag inte göra så mycket annat.

sverige

imorgon åker vi iväg till sverige :D

ha det så trevligt allihopa

lepplax

nå nu har vi sverigeskronor ordnande. jeijjj snart inte ens många timmar kvar, jag väntar hur mycket som heslt. bästa som finns att åka på "resa " med såklart sötis och så med bra kompisar :D

blev att åka till lepplax till jonnys föräldrar efteråt. jonnys bror och hans familj var också där. roligt att träffa dom ibland också. så fixade vi också en av våra balkongstolar som var sönder på samma gång vi var där. så nu har vi hela stolar :) så vi om hem ganska sent nu ikväll. så nu blir dt inte så mycket mera ikväll, kanske en promenad ensam eler med någon om jag orkar

jonny och rebecka hittade blåbär i skogen :)











nintendo

sitter här och spelar nintendo, har inte så mycket annat att göra idag. ska väl kanske och ta ut lte pengar till stockholmskryssningen om vi kommer oss iväg till någon bank idag. ska bli såååå roligt att åka på kryssning :D inte länge kvar tills det bär iväg :)

så mycket annat har jag inte att komma med idag.

jo föresten tittade ju som sagt lite på youtube om den där riktiga rainman så igår kväll tittade vi på rainman filmen :)

får se om det börjar regna idag, ser det kommer mörka moln vid trädtopparna.  hoppas det blir fint väder i stockholm på torsdag, tittade just och det lovade iallafall 22 grader och sol så hoppas det blir så :D lite jobbigt om det skulle regna :/

promenix och andra funderingar

dessa pojkar sov ganska länge idag så jag fick sitta vaken,ensam, flera timmar. tråkigt värre kan man ju tycka vilket det också var. då jonny for och skjutsade dom in till stan lade jag på en film, ganska värdelös film faktiskt. ibland måste (iallafall jag) bara titta på någon komedi som egentligen är helt skit, nästan så skit så man måste skratta :D och på sånt humör var jag idag.

nu ikvälll var jonny och jag ut på promenad, gick nu runt lite överallt och så hittade vi också sniglar :) så fotade lite sniglar och ja så mycket annat spännande hände väl inte på våran promenad. hade tänkt gå med isa men det blev så sent så tänkte jag får ta det en annan dag istället :D t.ex imorgon.

innan vi gick på promenad satt vi och tittade på lite youtube om extraordinary people. bland annat om den där riktiga rain man och så tittade vi på några barn som påstod sig minnas att de levt ett tidigare liv. det var ganska intressent. det handlade då mest om en pojke som påstod att han hade bott på en ö utanför england. han visste hur huset såg ut, vad pappan hette och hur han hade dött, hur hunden såg ut och att man kunde se flygplan landa på vattnet utanför. så pojkens mamma och någon psykolog/läkare eller vad det var och då förstås pojken reste till denna ö för att försöka hitta det där stället. de hittade huset och så talade de med någon släkting till denna familj. hunden de hade haft såg lik ut som hunden pojken hade beskrivit, huset var också likt och stranden men pappans namn och hur han dog stämde inte. men det var ganska intressant att titta på måste jag säga.

natt natt



pigg och utvilad idag

jeanette var då hit i slutet på veckan. vi gjorde väl egentligen inte så mycket. på onsdag blev det netti med hela gänget ungefär, skit mycket folk förstås.  så på torsdag var jeanette och jag in till stan och så tror jag vi tittade på film på kvllen om jag inte minns helst fel. fredag var vi ner och tittade till fäboda, in till stan en sväng, testade att köra i ett liknande "rymdskepp". en såndär simulator så det var hur verkligt som helst att köra rally en liknande berg och dalbana. roligt hade vi, trodde vi skulle dö av skratt :D så for jeanette hem och det blev lite drickas på kvällen, kanske lite för mycket :D var på förfest hos daniel, vi var nu några stycken där. så for vi sedan till netti och träffade resten av gänget. superrolig kväll men som jag fick lida av igår då istället. var ju nog meningen vi skulle festa igår då också, men eftersom jag var ungefär halv död ännu då klockan var kvart före 11 på kvällen blev det inte mycket för mig. de andra drack lite, men eftersom det regnade ganska ordenligt kändes det lite onödigt att gå till netti efetrsom det såklart skulle vara proppfullt inne. skolparken fick vi ju förstås också glömma på grund av vädret. så vi gick ett varv på stan och sedan traskade vi hemåt med lund 1, lund 2 och pojo för att titta på film. så läggdags blev det klockan 3 inatt. lund 1 och jonny sover fortfarande (de andra gick hem) så nu är det bara en pigg cattis som sitter här.


this day

har väl inte pysslat med så mycket idag precis. ikväl blev det iallafall att jonny och jag åkte och tittade på hundar då de hade match show i gamla hamn. så träffade vi också annika där. efter det åkte vi till torget och träffade några av de andra kompisarna, tittade på gamla bilar och efter det åkte vi alla hit för att titta på film. terminator, inte precis min favorit, skulle lika bra ha kunnat göra någonting vettigare.

får se vad det blir att hitta på imorgon då. någon av oss skulle behöva diska men då båda två är lika envisa blir det ingen som diskar. :D så imorgon kväll kommer jeanette så mycket vet jag.

vad händer idag?

vet inte riktigt vad som kommer att hända idag. har faktiskt ingen aning, igår regnade det dela dagen idag är det lite bättre men endå mulet. jag är hur trött som helst, man skulle väl behöva löra sig att gå och sova tidigare. eftersom jag inte gjorde speciellt mycket igår funderade jag om ja skulle ta på mig mina shorts nu och gå på promenad, man blir så slö av att inte göra någonting.

någon gång denna vecka kommer jeanette, så över helgen ska det väl firas jeppisdagar (hoppas det inte regnar hela tiden) och så nästa vecka på onsdag åker jag, jonny, nalle och annika på kryssning :D

dagarna som gått

i torsdags kom då madde hit på kvällen. blev väl inte så mycket gjort då, tittade på tv och pratade. på lördag var madde och jag in till stan för att shoppa lite, jag hittade typ ingenting bara 2 armband. så var vi och körde en sväng till gamla hamn och se om det var något folk där. på kvällen blev det att åka till jonnys en kompis på förfest och sedan netti.

eftersom det blev netti var lördagen en ganska slö dag. madde och jag var en sväng ner till fäboda.



och så var vi in till stan en liten sväng till men hittade absolut inget och hade ingen större lust att söka efter någonting heller. efter det åkte vi allihopa till lepplax, var in till jonnys föräldrar och till stranden. gungade till och med på gungbrädet


men jag satt väl mest upp i luften :P

lördag kväll kom många av våra bra kompisar hit, satt och pratade och spelade nintendo. några gick till netti och melody efter men inte vi. för trötta för att orka med något sånt. på söndag morgon kte madde hem till närpes igen. jonny och jag for ner till nalles villa, där de började gräva ner den såkallade "u-båten".



efter mycket om och men och blåsor på händerna åkte vi till larsmo till nalle, också via strandcamping där det tog mer eller mindre en evighet att få en hamburgare. hos nalle skruvade pojkarna på med en moppe och efter det åkte vi plus nalle och lund hit till oss för att titta på film. så nog har det varit ganska fullt upp :)


I'm back

nå nu är jag här igen. blev lite en och en halv dags skithumör så har inte haft lust att skriva men nu är jag ganska glad igen :) ikväll kommer madde hit, super roligt :) får se vad vi hittar på, men ska väl hinna gå i lite butiker och kanske ligga på stranden ifall det blir soligt.

idag blir det inte så mycket skulle ja tro, tråkigt väder börjar säkert regna idag. redan har jag varit ute på länk vilket kändes totalt hopplöst trodde jag skulle dö på vägen hem. men berodde säkert på att jag inte åt någonting igårkväll för jag hade menat gå och springa redan då men så blev det film och den tog så länge så hann aldrig ut.

jag ska laga köttbullar idag :) och kanske damsuga, jonny tror jag ska åka och besikta bilen så har väl någonting att göra då medans iallafall :)


imorgon är det torsdag

imorgon kommer madde hit, på kvällen :) roligt roligt.

huvudvärk så in i någonting idag, hade det igårkväll också.



måndag

dagen började med att jag for in till stan med malin på kaffe. efter att jag kom hem tillbaka hade jonny inte hittat på något att göra då ännu som han hade menat så han kom på att han skulle måla en högtalare svart. så det matchar alla andra högtalare här. så vi begav oss iväg mot lepplax och fick det fixat.

vi var också upp på vinden i lepplax och hittade en rolig sak. en nintendo :P så den har vi nu hemma :) joni och vino kom också hit ikväll så nu har de spelat nintendo :) så mycket annat sker väl inte idag, ska gå och springa senare ikväll då de har åkt hem och det blir natt ute :D
ett simpson spel :)


vino och jonny var in i spelandet :)

lilla snigel akta dej

blev en ganska slö dag igår, men ganska skönt det också ibland. tittade på film och lite sånt, blev faktiskt 2 filmer, en mitt i natten då vi inte hade något att göra och ingen av oss hade någon lust att gå och sova :) jag var också ut och sprang en bit då det var sådär passligt skönt mitt på natten :D plötsligt såg jag många små "bollar" på vägen som jag då hoppade över. men efter flera stycken bestämde jag mig för att stanna, kunde det vara sniglar? jo det var det. det var sniglar med riktiga hus på sig. jag ha aldrig i mitt liv sett sådana :) ganska häftigt faktiskt! finns det faktiskt sådana sniglar här???? iallafall i närpes kan det inte finnas för jag har som sagt aldrig sett det. och jonny hade inte heller sett sådana sniglar här. hatar småkryp sådär annars, det vet de flesta. men sniglar och maskar har jag aldrig tyckt illa om :D



mörkt som natten

har inte hunnit vara vaken så länge ännu idag, var som sagt helt slut efter vasaresan igår. är hur mörkt som helst både ute och här inne idag, kan ju tro att det är kväll och inte halv 1 på dagen. ska väl börja fixa mat snart, fiskpinnar :D

dagen får väl utvisa vad den blir till, har inget speciellt planerat för denna söndag.

vasa

idag vaknade vi och begav oss iväg mot mysinge. där träffade vi de andra volvobilarna som också skulle till vasa på volvoträffen. så här såg det då ut där.










Eckis bil kom på tredje plats


vi kom dit då en 11 tiden då det började och for därifrån 3. efter att detta var klart for vi in till stan och gick i lite butiker. så efter en lång dag var vi hemma klockan 6 tror jag. så åt vi mat och slappade lite före vi begav oss iväg till furuholmen där det var grillfest. hela gänget ungefär och nu då de for till netti körde vi runt lite och nu är vi hemma. en lång lång dag känns det som. mina ben är helt slut känns det som, så jag hoppas jag sover bra inatt och att det regnar imorgon så att man inte behöver bry sig fast man skulle sova halva dagen :D

närpes

orkade inte laga in bilder då jag var i närpes så här kommer några bilder.

jeanette och maria då vi var till fagerö, typ enda dagen det var åtmistone lite soligt.



min födelsedagstårta hemma i närpes


toulouse



farmors syster alva var och hälsade på från sverige

back in town

nu är jag hemma igen hos min sötis och lilla kissekatten. sådär på tal om kissekatter fick min kisse i närpes ungar idag före jag for iväg. då jag åkte hade hon 4 men mamma sade att nu var det 6st ikväll. så vill någon ha eller´vet att någon söker kattungar så säg till :)

på väg hit hem åkte jag ock syster in via vasa. jag shoppade 2 par shorts och en klänning och syster hittade också en klänning och någon topp eller vad det var. så mycket annat hann vi inte med då tiden gick så snabbt så då vi prövade kläder vid gina tricot märkte vi att parkeringstiden gick ut om 20 minuter så blev att skynda lie och ta sig till bilen. vill ju inte precis ha parkeringsböter så.

nu ikväll var jonny och jag till en kompis där också hela resten av gänget befann sif´g och dom skulle väl ut ikväll. för vår del blir det snart sovdags för ska upp tidigt imorgon fö att åka till vasa, på nytt. ska på någon volvoträff eller vad det var.

gonatt på er alla

problem

I'm not sleepy!!!! suck, inte det minsta trött nu men skulle verkligen behöva försöka sova om jag ska orka vara i vasa imorgon och förstås köra hem til jeppis :) förra natten somnade jag typ 4, efter lite prta med jonny där mitt i natten som inte heller kunde sova. kan ju inte vara upp till 4 inatt också,s ak väl försöka nu snart istället.

annat då. idag har vi haft besök av farmor oc hennes syster som bor i sverige. roligt att höra vad som sker med de släktingar som finns i sverige och allt sånt. tråkigt att jag inte hinner se henne mera nu denna gång hon är hit. kanske vi ses nästa sommar eller då följande :)

så hann jag också vara en sväng till madde ikväll, pratade en stund och lite sånt. hann inte vara där så länge eftersom jag hade lovat jeanette att jag skulle färga hennes hår. mindre glad blev jag då jag märkte att hon hade köpt färg som då hade både vanlig färgning och slingor vilket betydde det tog extra länge men kanske hon blev nöjd?! :)

imorgon får jag träffa min älskling igen, känns som jag inte skulle ha sett honom på en evighet och då är det faktiskt inte många dagar sedan han var här :P

gonatt på er alla

onsdag

det är altså en onsdag idag, hur det kan komma sig vet jag inte. helt borta med dagarna nuförtiden och jag verkar inte vara den enda. sov ganska oroligt inatt märkte jag för har vaknat massor med gånger men skulle ju inte alls ha kunnat sova om jag inte skulle ha talat med jonny före, blir ju automatiskt på bättre humör då.

vet inte vad jag ska riktigt ikväll. nu idag måste jag städa eftersom vi får besök imorgon på dagen. men ikväll ska jag kanske köra till en kompis i k-stad men så är dte också ett annat evenemang jag hade funderat fara på.

idag skiner solen ute, fast det sades att det skulle regna. kan ju inte lita på detta väder mera, hade faktiskt hoppats på regn idag. ni andra har redan fått en massa regn så ni skulle vilja ha sol men nej här har det knappt kommit en vattendroppe så skulle nog behövas lite regn.

på fredag åker jag hem till jeppis på nytt med en sväng in till vasa. jeanette ska också komma med till vasa och shoppa lite så vi ska väl försöka hitta lite saker där nu då det är rea överallt.

nu ska jag gå och hitta lite morgon mål

jaja

pissit humör nu då direkt, såklart! va sku man kuna få va glad en liten stund extra?!

saknar de redan ju sötis

nu ska ja skriva lite

har varken haft lust eller tid att skriva de senaste dagarna eftersom jonny har varit här :)  hunnit träffa en massa släktingar och lite allt möjligt, nu idag var vi och åt pizza innan han for hem igen. om jag får lust och orkar kanske jag åker en sväng till madde, måste väl se om hon är hemma först, eller nej vi skulle ju till farmor ikväll.jonny och jag var bara in dit en liten stund idag och vill ju nog prata lite mera med farmors syster som är och hälsar på nu för tillfället. så roligt med positiva människor. kan ju inte annat än bara älska då hon sade då vi kom att nu är du säkert upp över öronen kär :D klart det :) men roligt då man får sådana komentarer också av äldre människor.

nu ska jag försöka hitta någon film jeanette kan ladda ner så vi har något att titta på och så vill jag också hinna spela lite sims :D väldigt tråkigt egentligen att vara utan jonny nu på nytt men det är ju inte många dagar tills jag åker hem igen och får bo med min sötis :) det är så konstigt att vara länge ifrån varandra då man är van att se varandra varenda dag, så det var nog bra att han kunde komma hit en sväng för 2 veckor känns ju som en evighet ibland.


en happy happy cattis

måndag idag och jag är fortfarande förstås i närpes men det bästa är att jonny också är här :) han sover som bäst så jag hade inte så mycket annat att göra än att hämta tidningen och nu sitta här.

igår var det en heeel lång dag av krapula, har mina funderingar om att det kunde bero på de förbaskade cider jag drack. sånt ska jag borda hållas från men då de är godare. steg upp från sängen sådär en 5 tiden då jonny sa att han for iväg från jeppis.  så mycket annat har jag väl inte att berätta, ikväll ska vi kanske till moster och så får vi se vad vi hittar på :)


tomatkarneval idag

och jag har ingen aning hur jag ska få lust att göra någonting alls. sov så skit inatt, och jag vet precis varför. sluta tänk sluta tänk jävla hjärna. var på pissigt humör då kjag vaknade, nu är jag bara uttråkad och skulle helst sitta inne hela kvällen och inte göra ett piss. säkert påverkar vädret också. ska väl fara en sväng till tomatkarnevalen och så far jag hem och tittar på någon film och hoppas på att vara på bättre humör imorgon, men det ska nog säkert bli bra eftersom då kommer sverigesbesök :D


orka ta sig till duschen nu då....har ingen strörre lust med det.


ja sku så vila va me sötis nu just!!!!!

1 timme=10km

igår var syster och jag och sprang tjejmilen. förra året sprang vi ungefär på en timme och det klarade vi iår också :) ÄCKLIGT varmt och fint väder var det, det finns inget jag hatar mer än att springa då det är varmt. fast man inte är speciellt trött går det endå inte att springa för att det blir jobbigt att andas då det är så kvavt och varmt, mycket bätte bed svalt eller duggregn. vi sprang väldigt mycket, mera än de förra åren faktiskt. det var nog inte speciellt många minuter vi faktiskt gick. i slutet började nog benen kännas som spgettoi så då måste man springa för skulle man börja gå skulle man inte kunna börja springa på nytt, den sista kilometern kändes nog som en evighet fast det egentligen inte är långt.

mina ben mår otroligt inte alls dåligt idag, hade förväntat mig att vara styv i benen och knappt kunna stå men som tur var känns det nästan inte alls. mina KNÄN är däremot inte alls bra. då jag kom hem igår kunde jag knappt gå för varje steg jag tog så gjorde båda benen så ont så jag trodde jag skulle dö. smörjde in de med salva och bandage innan sovdags  och nu är det lute bättre men inte på långa vägar bra. det var ju en sommar då jag fick så sjukt i knän att jag fick gå med bandage nästan 1 månad för det tog så sjukt då var jag till läkaren och han konstaterade att det är innanför knäskålen som problemet finns. det hette nog något speciellt men kommer inte på det nu just. så jag hoppas för allt i världen att det inte blir samma nu på nytt för skulle inte ha så stor lust att gå med bandage hela sommaren!

syster och jag sov i tältet på nytt inatt. pratade om alla konstiga drömmar man kan ha :P hade så sjuk dröm natten före så höll på att skratta ihjäl mig igår då jag kom på vad jag hade drömt :D

by the way my birhday today :D farmor kommer snart hit så ska vi äta mat och tårta då senare.


miss u

RSS 2.0