lillajul

fullt upp med jobb denna vecka. idag firades lillajul på dagis. en massa julpynt julmusik julkyrka och sedan julgröt :) julstämning men skulle vara ännu bättre om det var snö också.

så på vägen hem inhandlade jag också en julgran åt oss, en vit. som jag nu ikväll har lagt röda ljus i, supersöt och hittade till och med en passlig plats :)

imorgon är det då lillajul på riktigt. på dagen ska jag väl in till stan och spana på lite julklappar. sedan blir det en kokkola resa för vi ska på 30 årskalas. efter det blir det väl lillajulsfirande på kvällen.

så mycket annat har jag väl inte att komma med.nästa vecka ledig 3 dagar mitt i veckan så kanske hinner hitta lite julklappar då :)

ha en trevlig lillajul :)

länge sen sist!

förra veckan var jag då i närpes. gjorde väl inte så mycket intressant egentligen. träffade några kompisar och lite sånt. lite snö kom det också, tydligen hade det varit lite mera snö här i jeppis än i närpes för här fanns det till och med snöhopar ihop plogade vid vägkanterna.

touluse i snön :)



nå jag färgade annars mitt hår. hade sådär halvt funderat på det. och då¨syster färgade sitt exakt den färgen jag en gång haft och så ångrar att jag lagade ljusa slingor i bestämde jag mig för att laga samma färg :)

före...




efter....



så nu idag har jag bytt till julgardiner. eller åtmisntone lite rödare :) plus att jag har torkat och tvättat alla köksskåp både innuti och utanpå. duktiga jag :P

tydligen blev det lite suddiga bilder, speciellt efter att de förminskades!









farsdag

idag är det farsdag. ska äta tårta nu först och sedan bär det iväg till logen för att äta mat.

igår hade vi filmkväll och efter det tittade jag på en massa avsnitt av gossip girl så klockan blev halv 4 innan jag stängde lampan. jag skulle ändå inte ha haft en chans att somna tidigare så lika bra att titta på något istället för att ligga och titta i taket.


nu tårta :D

långt långt borta :(

nu är jag här i närpes. långt borta från min sötis :( han är inte ens i jeppis utan har begett sig iväg ännu längre norrut. tråkigt tråkigt tycker jag! men men ikväll kommer en kompis och hälsar på, filmkväll :)

annars så har det faktiskt kommit snö nu :) fint fint men lite blött så det har blivit lite slaskigt. imorgon är det farsdag så då ska vi åka och äta mat.

annars har jag inte planerat så mycket. ska mest ta det lugnt.

ha de bra

myspys

sitter nu är för mig själv. jonny har varit och jobbat i kokkola idag så han har inte kommit hem ännu. det är kolsvart ute och jag sitter nu här med tända ljus, mysigt :D idag har jag varit flitig som en myra och städat hela lägenheten. dammsugat och diskat, plockat kläder och rensat bort onödigt skräp. och hur skönt som helst var det med sovmorgon. får se nu då om vi blir ordentligt sjuka båda två för jonny var ganska förkyld igår. skulle verkligen inte ha lust att bli sjuk.

nå imorgon blir det antingen kokkola med en kompis eller så kör jag söderut mot närpes, får se.





kram kram

ledigt blev jobb

jag hade så sett fram emot att vara ledig idag, och en tid framåt. efter att inte ha sovit ordentligt på en massa nätter plus en natt som jag inte sov alls kändes det som att allt gick i slow motion. dagen efter att jag sov ingenting var lätt sagt jobbigt. var inte speciellt roligt att stiga upp heller då klockan ringde och jag fortfarande inte hade somnat ordentligt. ända jag sov den natten var några 5 minuter som kanske sammanlagt blev högst 1 timme. nå jag genomlevde dagen och nu dagarna efter. som sagt hade det varit skönt med ledigt idag men det blev jobb men sov ända lite bättre inatt så var inte så omöjlig dag.

nu har jag lagat franskisar och korv och väntar på att min sötis ska komma hem. ska inte göra mycket ikväll och imorgon ska jag sova till jag vaknar av mig själv, hur länge nu det blir då :) sedan ska jag kanske åka till närpes imorgon eller möjligtvis blir det fredag beror på vilket humör jag är.

mörkt och kallt börjar det bli ute också. väntar på att det ska komma snö så det bir ljusare men får ju se hur länge det blir att vänta på den.





halloween

även om det oftast är skönt med helg måste jag konstatera denna måndag att jo det kan vara bra med måndag också. på fredagskvällen var jag på riktigt bra humör men på en sekund svängde ALLT. var på så skithumör och då är jag inte så trevlig, tyvärr :P sådär i efterhand måste man ju tycka synd om de stackars människor som måste se mig då :D nå blev iallafall gladare sådär passligt till halloween.

satt just och tittade på alla bilder jag/vi hade tagit. ett konstaterande DET FANNS INGEN NORMAL BILD :D men roligt med flippade bilder så kan ju visa några.


oj så vi var söta då :P


min rosa hatt fick vara med på många bilder


ölspelet, jag var tydligen ända flickan som ville vara med :P



cattis och jonny 1½år :) puss på de


RSS 2.0