måndag

så var denna helg förbi. tycker det bara är helger nuförtiden. vart tar tiden vägen? idag var det sista dagens på stora avdelningen på det dagis jag nu har varit. imorgon och onsdag blir det att vara med de små barnen :) var en stund där idag också, måste nog bara erkänna att det skulle vara hur härligt som helst att arbeta på en småbarnsavdelning, trivs nog nästan bäst med dem. det är på ett annat sätt än med de större barnen, nog för att de ockå är hur underbara som helst. orsak till att det kanske lockar mera att arbeta med de små är att jag aldrig har jobbat på någon småbarnsavdelning förutom praktiken då. ska bli hur roligt som helst :) sedan torsdag och fredag blir det att vara vikarie på samma ställe som jag var i somras :) fullt upp denna vecka, aldrig tråkigt ;P

nu över helgen var syster och hälsade på mig. nåjo hon hälsade väl lite på jonny också :P men han var ju bort hela lördagen och nästan hela söndagen så. hur bra som helst att ha sällskap, kändes som jag skulle bli tokig om jag inte skulle ha haft någon här :) på lördagskvällen var det lite tjejkväll, trevligt att träffa kompisar.

nu idag har jag varit till bibban och lånat 2 böcker. ta livet av mig, mamma! och den andra är hemlig eftersom någon kan spionera här och det ska bli en julklapp eller födelsedagspresent :) så nu ska jag bänka mig antingen i soffan eller sängen och läsa :) länge sedan jag har läst något som varit värt att läsa. har de två senaste på hälft och jag tror allvarligt att de aldrig kommer att bli färdglästa.

så antingen nästa vecka eller då följande kommer jag att åka söderut till yttermark. får se lite hur det passar. blir nog kanske först höstlovsveckan så jeanette också är ledig.


kram på er alla.

tävling


jag är med och tävlar om detta spel hos milla som har ett samarbete med presentkuriren

helgen

idag är det nu fredag. denna vecka har bestått av jobb på dagis, ganska ordentligt tungt (också förstås roligt) och har sovit dåligt nästan hela veckan så har inte varit speciellt pigg efter att jag kommit från arbetet, har mest slappat på soffan alla kvällar. idag är det då äntligen fredag vilket betyder att imorgon är det lördag och inget arbete och då kommer det att bli sovmorgon. nu ikväll har min sötis och jag varit på stand-up till stadshotellet. komikern Shan "the man" Atci var där, fick nog skratta iallafall så det är ju alltid roligt. nu är vi hemma, blir väl snart natt eftersom jonny ska till jobbet imorgon.

imorgonkväll blir det bröllop för vår del. jonnys föredetta arbetskompis ska gifta sig, så vi får se hur hela kvällen utspelar sig :) så mycket annat händer väl inte denna helg, vad jag vet at nu iallafall.

de två följande helgerna kommer jonny att vara bort på arbetsresa(inte nu precis hela helgerna) så då ska jag vara ensam hemma. eller har väl kanske lite planer på gång vad som ska hända. kan ju inte sitta här för mig själv och ha tråkigt :)

nå detta var väl allt jag ville säga. gonatt

plattång

jag är med och tävlar om denna rosa plattång hos http://haze84.blogg.se/2009/september/tavling-plattang-fran-babyliss.html



här sitter jag klockan 7

har suttit här en timmme nu redan, och innan det låg jag vaken säkert runt 2 timmar.jeijj vilken pigg fredag jag kommer att ha. ska just försöka börja hitta sängen nu igen men är inte det minsta trött, men har på känn att jag kommer att må lika skit imorgon eller idag, om några timmar då jag vaknar som jag gjorde igår. hela gårdagen var förstörd. mådde så himla otroligt skit då jag vaknade så tog ½ att bara kunna gå upp ur sängen. satt ca 10 min vid datorn sedan var jag tvungen att gå och vila.somnade och sov 1 timme till. jag vill inte ha det igen!!!

fredag då. vet inte riktigt vad som kommer att hända denna helg ännu. men på söndag blir det kanske kattutställning och på kalas i kokkola.


nudå gonatt eller godmorgon.

090909

dagens datum idag 090909 om någon ville veta det.

började dagen med att åka på lite ärenden. var till kela för att säga upp mitt studiestöd eftersom jag har bestämt att inte vara inskriven i skolan denna höst. lite onödigt att göra det för att få en kurs gjord. nå iallafall, var då till kela. måste än en gång förundras vilka egentliga hmm vilket ord ska man använda korkade människor som gör alla blanketter och papper. först är det som en hel värld av frågetecken då man ska fylla i ett papper för att få studiestöd och gnäll om vilka inkomstgränser boendeformer och alla möjliga saker. sedan då man ska säga upp studiestödet är det lika förvirrande. läste ändringsblanketten igår flera gånger och hittade inget om att avbryta studiestöd. idag gick jag dit och talade med en tant. hon hittade inget heller var man skulle fylla i så hon var tvungen att gå och fråga någon annan som svarade att vi skulle fylla i tilläggsuppgifterna att jag avbrytit studierna. suck. varför inte bara laga en enkel ruta att kryssa i om man avbrutit och sätta dit vilket datum?????!!!! man blir inte klok på allt konstigt.

sedan idag var jag och annika på promenad bland annat till en lekpark vi gick för att hitta. sedan satt vi här och slöade en stund och tog saftpaus. efter det tvättade jag golven och torkade damm, tvättade kläder och lagade mat. värsta hemmafrun :P nåneee ikväll har vi spelat spel igen :)

på något konstigt humör nu just, varken glad eller sur. känns tungt att försöka orka vara social ikväll. ska titta på idol nu då det äntligen kommer någonting att se på.


hotell

idag fick vi vårt nya spel HOTELL. så vår kväll tillbringades med nalle och annika och testspelade det. det var riktigt roligt. tog en stund innan vi kom igång eftersom vi ju måste läsa regler och sånt också. men det slutade ialafall med att annika vann, efter mycket om och men :D detta ska spelas fler gånger helt klart :)

annars var jag in till stan en sväng idag, via skolan och hann också dammsuga. så besökte jag annika en sväng och vi tittade på alla våra härliga bilder från sommaren, tänk vad det kan kännas långt borta redan!!!

imorgon ska jag in till stan på lite ärenden, sedan ska jag och annika gå på lite vandring och hitta en lekplats vi båda har gått förbi förut som vi ska försöka hitta igen :) sedan har väl denna vecka snart gått då och inte länge kvar till helg.


hittade föresten en rolig bild från i somras i annikas dator :D



bakdag

eftersom jag nu är ledig denna vecka ska jag också försöka få någonting vettigt gjort och inte bara slöa :) men eftsrom man nu är ledig måste man ju passa på att sova en liten stund extra. då jag steg upp var jag inte det minsta på hugget att gå upp plus att det var kallt här inne. tvingade mig upp och surfade en liten stund innan jag begav mig först en sväng till loppis, ingenting hittades och sedan vidare till citymarket och handla. på tal om loppis föresten så måste nog alla barnfamiljer ha storstädat inför hösten för det var proppfullt med barnkläder, barnskor, barnvagnar och alla möjliga barnprylar. man såg knappt något annat.

nå då jag kom hem bakade jag. lagade en ostkaka med blåbär utan ost, muffins och lite kex. så diskade jag och lagade mat så dit for hela min dag. ska nog kanske baka bröd och lite allt vad jag kommer på också denna vecka. iorgon ska jag försöka ta mig till skolan en sväng på lite ärenden och sedan får vi se hur dagen blir.




noll

har inte tagit ett ända kort medans jag har varit i närpes och har inte heller haft större lust att skriva.  dagarna har gått och nu åker jag norrut hem igen till min sötis. har varit roligt att vara här i närpes nu en sväng, hann se en massa kompisar :) varit med familjen och uträttat lite saker. nu ska jag bara äta mat och sedan börja bege mig norrut :)

lite tråkigt väder, men så är det ju höst också så det ska väl vara lite grått och trist. nu ledig en vecka till och så arbeta en liten  sväng så får vi se sedan vart världen bär iväg med alla svininfluensor och allt möjligt. tycker synd om min syster yster som fick sina planer och helgen förstörd. men så är det tyvärr ibland.


bye bye :D

nr 200

råkade se att det är inlägg nummer 200. bara sådär by the way!!

idag blev det att åka söderut till kristinestad eller rättare sagt lappfjärd för att hälsa på kompisar. det blev tre kompisar och tre barn :) först åkte jag till daniela, har inte sett henne sedan förra julen så det var nog på tiden. fick se hennes superdupersöta matilda (4 månader). talade om lite allt möjligt som hänt sedan sist och allt som man nu gör då man besöker kompisar. efter det blev det att åka till jonna och hälsa på henne och anton (snart 2 år). så kom också en annan bekant jessica dit med sin maya (1år typ). det var bara för trevlig dag måste jag säga. hur roligt som helst att se kompisar som jag inte har sett på länge. sådana människor som man förr var med hur mycket som helst. tyvärr blir det ju inte så ofta då man bor långt från varandra.

imorgon kommer madde hit och så ska jag också och träffa jenny och klara :)


det blir mycket kompisar och barn denna gång jag är hemma :D

då man är med alla sina kompisar och bekanta som har barn så blir man ju bara nästan lite bebissjuk. det kan ju inte hjälpas. inte för att jag vill ha något barn ännu men iallafall. känns bara så skumt på något sätt :) minns den tiden då vi festade tillsammans och allt vad det innebar, hur långt borta detta kändes. vi har väl blivit vuxna :P jag är så otroligt glad för mina kompisar som har så otroligt härliga barn. saknar er alla bara så ni vet.


nu ska väl jag ta natten snart och sakna min egen sötis. puss och kram

tröttsam dag

sov så otroligt skit inatt så det är inte klokt.

har inte gjort så mycket nu idag bara varit ut på promenad, kan ju inte behöva vara alltför aktiv alla dagar heller. imorgon ska jag till kristinestad för att hälsa på 2 eller 3 kompisar. sedan på torsdag ska jag hälsa på 2 kompisar. sedan är det fredag och antingen på fredag eller lörda åker jag he till min sötis igen :)


RSS 2.0