en fredag i min värld

började dagen med att vakna och faktiskt få åka in till stan, lyx med skjuts även om det inte är långt :) Hade tänkt shoppa lite saker som jag hittade på rea igår meeen kom fram till att jag inte ville ha något av det. Shoppade bara en present eftersom vi ska på födelsedagsfest ikvälll till en kompis :) och så behövdes också lite mjölk och annat drickbart, så överlag blev det en ganska billig dag, vilket var bra med tanke på att vi köpte en säng igår :) och att det blir att fara till stadshotellet (betala 8euro inträde) ikväll efter festen :) men eftersom det är sååå länge sedan jag varit dit nu så ska vi hoppas det blir riktigt roligt :)

Nu ska jag bara ligga i soffan, slappa, nörda på datorn och titta på tv tills jag måste börja laga mat tills min söt kommer hem. Sedan blir det duschen och klädprovning inför kvällen, lite stressigt blir det kanske ifall vi åker och hämtar vår säng idag, så skönt det ska bli med ny säng, denbörjar bli lite dålig den vi har :)


nu ska sötiskissi och jag fortsätta titta på något ointressant i tv :) och vänta på kvällen! :)

Välkommen till min nya blogg!

hej hej.... här kommer mitt första blogginlägg. Blir först och främst att försöka lista ut hur detta fungerar, men det ska väl ordna sig :)

RSS 2.0