julen





julgranen på julafton :)



kaffedrickande efter julklappsöppningen



juldagen innan vi började vår färd norrut igen



riktigt fin juldag

fjortisar

arg arg arg!!!! det är vad jag är! en del människor borde bara inte få äga djur, i detta fall två fjortistjejer. jag var på väg in till stan för att träffa en kompis då jag såg några flickor längre fram fram som stod stilla i en korsning med en hund. jag hörde redan ganska långt i förväg att den skällde då människor gick förbi dem. men det är ju inte precis ovanligt att hundar skäller så inte tänkte jag nu så mycket på det egentligen. då jag gick förbi hunden började den då skälla på mig, det såg ut att inte vara en så gammal hund precis. då jag hade gått förbi några steg tittade jag bakåt för att se varför hunden lät så konstigt ylande så typ drog den ena flickan hunden i örat så den såg helt ut som den var i panik.

jag har själv haft hund och vet att det inte är det roligaste då den skäller på andra människor, men huuuur kan man tro att hunden ska lära sig av misshandel?!!!! det finns hundkurser som man kan gå på om man inte vet hur man ska uppfostra en hund. både gamla och unga hundar kan lära sig så det så. då jag gick på hundkurs med min hund var han 9 år och jag kan säga han lärde sig MASSOR och tyckte om det, även om det var skitjobbigt i början då han inte var van att vara med andra hundar.


sånadär människor skulle jag ha lust att smälla till. eller kanske riva i örat och fråga om de tycker det är så roligt att bli dragen i örat???



5 dagar kvar till julafton

oj så skönt det var med lördag och sovmorgon. jobbigt att börja jobba redan halv 7. nu är det bara 3 jobbdagar kvar och det ska nog gå bra det, många barn har ju redan ledigt nu sådär före jul.

nu sitter vi nu bara här och slöar på, händer väl inte så mycket ikväll precis.

julafton ska då spenderas i närpes men familjen och min älskling, första julen vi firar jul tillsammans :) sedan blir det att åka tillbaka hit på juldagen och ill jonnys föräldrar och sedan ut på kvällen :)

jul är iallafall min favorit, det har det alltid varit :D

nu slöa vidare...jäkla zumba reklam i tv, visas typ tusende gången nu på några timmar!!!!


13.12.2009

inte många dagar kvar till jul nu :)

fredagskvällen tillbringades hos kompisar, idol och bastu för pojkarnas del. då vi åkte hem, via mäcken för att hämta mat kom det också äntligen snö, kan man till och med hoppas på en vit jul i år? :D för någon timme sedan jag tittade var det -8 grader och tydligen ska det åtminstone vara kallt nu i veckan.

igår var jag in till stan en sväng, och sedan kom en bekant hit. drack lite, spelade kimble?! och tittade på film och så var det också lite nintendo spelande.

idag steg jag upp ganska tidigt och tittade då det var lucia i tv. sedan gick jag och sov tillbaka. så mycket annat har vi inte gjort idag. jag blev bjuden på mat idag av min sötis som började kocka i köket och jag fick inte veta vad han skulle laga så fick hålla mig bort från köket :). hemlisar på hög nivå i denna lägenhet med alla födelsedagspresenter och julklappar :P men god var maten:)

imorgon jobb igen. har för mig att det inte blir den lättaste veckan men måste väl stå ut med en vecka.


10 december

bara 14 dagar kvar till jul :) har några klappar kvar att handla, tyvärr vet jag inte alls var jag ska hitta dessa klappar. de senaste veckorna har spenderats med fullt av jobb vilket det fortsätter med ända till 23 december. kanske också efter det om jag har riktigt tur :) ska endå bli skönt med fredag imorgon. har varit roligt att vara med småbarnen denna vecka, nästa vecka blir det däremot 3-5 åringar.

annars sitter vi bara här och latar oss :) var alltför jobbigt att börja jobba halv 7 idag, endå så skönt att få sluta redan halv 2 :D var in till stan och inhandlade lite klappar, om man kan kalla det för det :P anda riktiga julklappen jag hittade var åt mig själv :D

måste väl diska om en stund med min kära sambo, kan inte orka lämna det tills imorgon då det är fredag för då ska man verkligen inte tänka på disk.

home alone

smabosen cyklade/gick iväg till netti och här sitter jag. hade inte det mista intresse att träffa folk iväll så bestämde mig att inta soffan. så nu är jag faktiskt på lite bättre humör. tittar på hauskat kotivideot och ska senare titta på idol semifinal:)


skönt att ha en hemmakväll riktigt ensam också ibland, även om jag nog saknar sötisen också men behöve vara ensam ikväll. hade dessutom lite feber på gång så då är det nog bäst att bara smitta ner soffan :)

augusti

nä okej det är december, men väntar på augusti redan nu :) idag bokade vi resa till rhodos i mitten av augusti, ska vara där 2 veckor :) superhärligt. kan tydligen vara 31 grader där på dagen och det låter inte helt fel. bra att ha något att vänta på förutom julen och sommaren. skönt att komma bort en stund, med bara min sötis :)


har nu tittat på lite bilder, ser så fint ut




vårt hotell vi ska bo på. sea melody hotel.



idag har jag annars handlat lite julklappar, tyvärr lite svårt då min julstämning inte har kommit nästan alls. köpte min julkalender idag, vilket jag blev så irriterad på att jag inte fick den jag ville ha. har haft samma sorts julkalender många många många år, sedan jag var liten. för den har så gott choklad. men fick nöja med med en disney kalender i år, inbillade mig att det inte alls var lika gott choklad. ja julklappar då, hittade nog några men svårt var det.

imåron en öedig dag till, skulle vara så skönt att vara ledig någon dag till. har inte speciellt stor lust att jobba ända till jul men så är det nu då. bara det skulle komma snö skulle allt vara bättre, kanske också mitt humör.

ledig dag

idag är både jag och jonny lediga. den andra sover ännu och jag sitter här och gör typ ingenting. känner mig så konstig tycker jag. igår somnade jag i sängen kl 8 och sov till 11. efter det var jag uppe typ 1½ timme för att gå och sova igen och nu idag spv jag ända till halv 11 och är inte det minsta pigg ännu. ingen julkänsla alls fast det är första december, kan bero på att snön tydligen inte kan finnas här!!! känner mig sur och slut med sjuk mage. ingen bra kombination alls. skulle lika bra kunna krypa under täcker 12 timmar till. hungrig är jag men vill inte äta, känns inte lockande alls med sjuk mage.  så ingen bra 1 december för min del, inte än så länge iallafall.

RSS 2.0