kuskus :)

skönt med lördag idag :) ännu härligare med 4 dagar ledigt, även om några dagar till också skulle ha varit perfekt.

satt igår och tittade på ett naturprogram, ovanligt ja det är det. men iallafall var det intressant. det var ett forskar team som var i Nya Guinea och forskade för det finns tydligen nästan ingen forskning därifrån. häftigt landskap var det med djungel och en massa berg.

de hittade då en bosavi kuskus, finns tydligen andra kuskusar men denna sort fanns bara där och den första som någonsin har hittats :) de filmade nere i en vulkankrater som numera var djungel och där i ett hål bodde den. häftigaste var att den var helt orädd för människor, djuren där nere i kratern hade aldrig sett människor förr eftersom det inte var den lättaste natur att befinnna sig i. men hur som helst supersöt var den :P

hittade en bild på en annan sorts kuskus





såhär såg bosavi kuskusen ut :)




nu är det lördag och vet nu inte om det händer så mycket, sambo är på kaffe med pojkarna nu så får se om de hittar på något att göra efteråt :)

pipi i magen

måndag idag, märktes också på jobbet! alla barnen, som för den delen inte är så många, var på varandra hela tiden. gnäll, gråt, bjöjbytande och frågande efter mamma var det som eftermiddagen bestod av. nå så är det ibland, inte speciellt jobbig dag för det.

hur som helst har jag bara tagit det lungt nu efter jobbet, var just och inhandlade lite godis. kändes som det behövdes idag :P känner mig lite konstig i magen. hoppas inte det kommer någon magsjuka, värsta som finns. men har ju klarar mig än så länge fast alla på dagis har haft det så kanske jag klarar mig helt undan ;)

nu ska jag titta lite tv sedan kolla genom resten av mina bilder i datorn för att bestämma mig vilka jag ska framkalla och sätta i fotoalbum. märkte igår att det var billigare att framkalla bilder nu just, sista dagen imorgon, så måste ju passa på :)


lördag

sitter nu här och läser lite bloggar och dricker en öl. sambon och hans kompis sitter vid datorn och gör vad vet jag inte. kom just ihåg att det är melodifestival från sverige ikväll, så blir väl att kika på det, eller spela in det ifall det blir filmtittande eller liknande.

veckan har gått fort som bara den och nu är det en vecka kvar och så blir det sportlov. kommer att jobba 3 dagar den veckan och sambon är ledig hela veckan. skönt med 3 dagars vecka iallafall :) kanske hittar på något kul, vem vet :)


nu ska jag sitta och slösurfa lite till :)

ha en trevlig lördag

alla hjärtans dag

sitter nu här i soffan och har vaknat en stund sedan. igår var också jonny ledig så vi hälsade på hans föräldrar och sedan kom 2 kompisar hit. pojkarna satt och skruvade och fixade med datorerna OBS!! 4 stycken laptoppar och en stationär fanns då i denna lägenhet. fick lära oss att en laptop som inte fungerar kan gå att fixas om man grillar moderkortet i ugnen, så det testades igår med lyckat resultat :D medans pojkarna hade sitt roliga med datorerna tittade jag på melodifestivalen och inte så mycket annat vettigt. efter det blev det mäckenmat mitt i natten ch så småningom kom vi hem och det blev sovdags.

nu idag är det som sagt alla hjärtans dag, ska nog spenderas med min sötis förstås :) ska nu först gå på en promenad i det härliga vädret och ikväll har jag bestämt att vi ska se på film, valentines day :)


vi två :) (herrejösses vad jag hade ljust hår!!!)

RSS 2.0