saknar min sambo

det är nog bara så att jag saknar min sambo :) haha usligt att säga så med tanke på att jag såg honom imorse och han kommer hem om ca 5 timmar, men iallafall så gör jag det. plus att det är tråkigt som bara den att vara ensam hemma, fattar inte hur jag överlevde och tyckte det var roligt att bo ensam :P

nå iallafall, krockade ju min sambos bil några veckor sedan så orsak till att han är borta idag är för att han är och inhandlar en ny. igår var jag överlycklig då det var meningen att vi skulle åka till åbo på lördag så jag också skulle kunna åka med efter nya bilen. men så med min tur hade inte den där människan passligt på lördag så jonny och hans pappa var tvugna att åka idag. då jag såklart jobbade.

hade tänkt det skuylle bli en lugn fredag på jobbet idag, villket det inte blev heller då det kom en massa reservbarn.

så då vi åt mat, soppa och mjukbröd, hände det minst roliga. en kant från brödet som var lite skarp åkte på något konstigt sätt in under min tandställning som had bakom tänderna och slet lös tråden från en tand.spände på de andra tänderna jätte mycket då efter men som tur har det gått bort. men iallafall så skulle jag behöva få det fixat nudå.

men så med min tur så den enda tandläkaren jag litar på i hela världen har tydligen fått en stroke förra veckan så nu vet jag inte hur jag ska våga få dert fixat! hatar tandläkare så mycket det bara går, kanske inte så konstigt med tanke på att en tandläkare gjorde så att min ena tand numera är död!

så jag har haft ganska lite tur igår och idag!

men fick just höra att jonny numera är ägare till nya bilen så nu är det bara att vänta, vänta och vänta lite till så kommer han snart hem igen.

trevlig fredag :)

RSS 2.0