vappenfiras

igår var det arbete för fulla muggar för min del. var meningen jag skulle sluta 5 emn som tur var slapp jag därifrån redan kvart över 4 :) sedan blev det att snabbt söka sig hemåt eftersom det skulle bära iväg söderut, rättare sagt vasa. blev mot 6 tiden före vi for iväg. vi kom dit, drack, gick via hovrättsparken sedan blev det lite utfarande också. så blev det hesburger mat och sedan en vandring/cykling hemåt till sovplatsen. tänkt hur roligt man kan ha med en sönder och halvfungerande cykel, får nog fundera vad människor tänkte som såg oss :D nå hem kom vi å sovvning lev det, även om det var ett skarpt golv.

kom fram till att lund har den absoluta perfekta platsen för solning. solen lyser direkt på terassen och runtomkring finns 3½ v'ägg så det går nästan bara inte att det skulle blåsa där :D var hur varmt som helst där idag, skulle bra kunnat bo på den terassen hela sommaren :)

kom hem först runt halv 8 ikvälll. de 2 andra vi var med lämnade kvar där söderut. blev att skjutsa dem till något ställe där österut från vasa som några vänner hade hyrt så det tog en stund med allting :) så kanske möjligtvis blir att åka och hämta dem imorgon om de inte slipper hit på något sätt. nu blir det nog snart sovdags för vi är båda ganska ordentligt trötta.

och jo föresten 1 årsdag :D älskar dej gulle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0