lugn helg

det blev en lugn helg denna helg. i fredags var vi på bastuinvigning och inte så mycket mera och igår jobbade jonny hela dagen. jag hann vara en sväng till loppis och fyndade ett skopar för 1,50 :D inte alla dagar man får skor så billigt, som dessutom är riktigt helt okej vardagsskor :) jag hann också tvätta golvet, diska och allmänt plocka undan saker här hemma.

igårkväll kom mamm aoch pappa hit en sväng då de hade varit på west coust race, som startade i vasa och så sprang de hit till jeppis. så då kom de hit på samma gång. fick lite saker hemifrån och så mycket annat hann vi väl inte  med. efter det kom en kompis hit, vi satt nu här och funderade några timmar, sedan blev det matdags. åkte och hämtade mat och så for vi hem och tittade på film :)

nu idag ska vi försöka ta oss till lepplax, ska på vandring till ett utsiktstorn, med nalle och annika. och så ska vi också ligga på stranden i lepplax :) men vi ska se om de vaknar nu förast idag, för än så länge sover de säkert eftersom vi inte får tag i dem. ska väl så småningom äta mat nu och så får vi se hur dagen blir. iallafall ser det ut at vara varmt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0